FiT sportswear

FiTsportswear sluit zich aan bij Achtehoek Promotie.Kijk eens op deze site voor alle informatie over de achtehoek.

 

www.achterhoekpromotie.nl

 

 

 

Achterhoek Promotie

BUURTVERENIGING HACKFORTERWEG IN EEN NIEUWE OUTFIT

 

Wichmond – De plaatselijke buurtvereniging Hackforterweg ziet er de komende jaren weer keurig verzorgd uit. Hoofdsponsor Camping Kleine Steege heeft hun namelijk in een nieuwe outfit gestoken. Eigenaren Reind en Henny Krijt besloten om de Hackforterweg niet alleen te voorzien van nieuwe shirts, maar ook van broekjes en kousen.(Besteld bij FITSPORTSWEAR.NL)

 

Contactpersonen van de Hackforterweg, Paul Avink en Dennis Spiegelenberg, zijn zeer tevreden met de nieuwe kleding. Als dank werd er namens de Buurtvereniging een bloemetje overhandigd aan Reind en Henny Krijt. En zoals u op de foto kunt zien, mag het resultaat er zijn. Paul Avink en Dennis Spiegelenberg zijn tevens zeer tevreden met het feit, dat de Hackforterweg de komende jaren kan blijven rekenen op de steun van hun Hoofdsponsoren, Reind en Henny Krijt

 

 

 

 

 Ed Smit dartkampioen

Ed Smit heeft zaterdagmiddag de open Vordense dartkampioenschappen op zijn naam geschreven. In het door De Herberg georganiseerde toernooi versloeg hij in de finale Robbie Immink.De winnaar die momenteel vakantie houdt bij camping De Reehorst, toonde zich na afloop zeer verguld met de kampioensbokaal. ‘Voor mij zeker een reden om volgend jaar weer op vakantie naar Vorden te gaan’, aldus kampioen Smit. In de verliezers ronde won Michiel van Gijtenbeek in de finale van Reza van Houte.